WIE IS VISH

Vishtaseb Akbarkhanzadeh is in 1960 geboren in Teheran, Iran. Hij is geboren als oudste zoon in een gezin met 6 kinderen. Hij heeft 3 jaar geneeskunde gestudeerd aan de Nationale Universiteit van Iran in Teheran (Shahid Beheshti). Tijdens de revolutie in Iran heeft hij het land verlaten en in 1988 is hij naar Nederland gekomen. Het jaar daarop is hij opnieuw Geneeskunde gaan studeren aan de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU). Tijdens zijn studie heeft hij 4 jaar vrijwillige hulpverlening gegeven aan vluchtelingen met psychische klachten in samenwerking met Vereniging VluchtelingenWerk Nederland (VVN).

Na het behalen van zijn artsexamen heeft hij op verschillende afdelingen gewerkt. Hierna heeft hij de opleiding tot bedrijfsarts en verzekeringsarts gevolg. Hij heeft in dit veld gewerkt tot 2001. Vish heeft altijd een interesse voor psychiatrie en het menselijk brein gehad . Na 1 jaar te hebben gewerkt bij Symfora groep (Geestelijke Gezondheidszorg, GGZ Centraal), in Hilversum is hij gevraagd om te solliciteren als psychiater.

In 2003 begon hij met de opleiding tot psychiater. Het eerste deel van zijn opleiding heeft hij bij de Geestgronden (in Geest) in Amstelveen gevolgd, het tweede deel heeft hij bij Parnassia in Den Haag gevolgd. Bij Parnassia heeft hij 1 jaar verslaving en dubbele diagnostiek gedaan. Vish heeft een superspecialisatie in trauma (PTSS) en ADHD. Tijdens zijn opleiding tot psychiater is Vish tot 2007 werkzaam geweest als tricholoog (haarspecialist) bij de Intermedica Kliniek in Geldermalsen.

In 2008 begon hij als psychiater zijn eigen praktijk aan de Hoofdweg in Amsterdam. Tegenwoordig heeft hij zijn praktijk uitgebreid en is hij gevestigd aan de Borgerstraat in Amsterdam. Vish staat geregistreerd als arts en psychiater in het ‘Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (BIG) – register’ onder het nummer: 59051385901.

Hij behandelt voornamelijk schizofrenie, depressie en angst.

Vish vindt veel plezier in vissen in zijn vrije tijd. Hij is een hardwerkende man met passie voor zijn vak en een hart voor de mensen.

foto

Hij is lid van de volgende verenigingen

  • Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)
  • Vereniging van vrijgevestigde Psychiaters Amsterdam en omstreken (VVPAO)
  • Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG)

Ook van een subafdeling:

  • Interculturele psychiatrie (i-psy)